BZL Žabovřesky

Datum: 03.03.2002

Ročník: 1.

Místo: Brno - Žabovřesky

Mapa: Rosnička

Účast: 38 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Lenka KLIMPLOVÁ 1979 LPU 00:26:27 200
2. Eva KADLECOVÁ 1978 ZBM 00:26:31 +00:00:04 190
3. Eva JÁNSKÁ 1984 KIM 00:26:43 +00:00:15 182
4. Markéta UHNAVÁ 1984 ZBM 00:26:46 +00:00:17 176
5. Kateřina HUMLÍČKOVÁ 1976 ZBM 00:27:09 +00:00:39 172
6. Hana RAMBOUSKOVÁ 1988 ZBM 00:30:21 +00:03:50 170
7. Jana CHAMONIKOLASOVÁ 1957 ZBM 00:31:24 +00:04:52 169
8. Kateřina SLADKÁ 1985 ZBM 00:31:25 +00:04:52 168
9. Eva KABÁTHOVÁ 1989 ZBM 00:32:49 +00:06:15 167
10. Jitka KABÁTHOVÁ 1955 ZBM 00:33:47 +00:07:12 166
11. Iva JÁNSKÁ 1957 KIM 00:34:18 +00:07:42 165
12. Lída ZELINKOVÁ 1979 ZBM 00:37:35 +00:10:58 164
13. Kristýna KLEINWACHTEROvá 1989 VBM 00:47:37 +00:20:59 163
14. Veronika DOBEŠOVÁ 1991 ABM 00:52:36 +00:25:57 162
15. Denisa JEMELÍKOVÁ 1993 VBM 01:00:58 +00:34:18 161
16. Vladislava MUSELÍKOVÁ 1991 ABM 01:03:41 +00:37:00 160
Bedřich ABA SAID 1992 ABM DISK 0
Karel ŠIMÁČEK 1989 ABM DISK 0
Hynek JEMELÍK 1991 VBM DISK 0
Staník MOKRÝ 1992 ABM DISK 0
Erik DOBEŠ ABM DISK 0
BOWYER + OBRÁTIL ABM DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Petr HROUDA 1969 VBM 00:23:21 200
2. Adam CHROMÝ 1988 ZBM 00:24:22 +00:01:01 190
3. Petr PŘIKRYL 1967 PBM 00:24:36 +00:01:14 182
4. Radim KHEIL 1973 PBM 00:24:48 +00:01:25 176
5. Martin STEHLÍK 1985 ZBM 00:24:49 +00:01:25 172
6. Petr PROKOP 1979 ZBM 00:25:12 +00:01:47 170
7. Petr MATULA 1982 RBK 00:25:35 +00:02:09 169
8. Jaroslav BRABEC 1982 ZBM 00:26:58 +00:03:31 168
9. Libor ADÁMEK 1967 ABM 00:27:32 +00:04:04 167
10. Michal GROSS 1969 ABM 00:27:48 +00:04:19 166
11. Aleš HUMLÍČEK 1975 ZBM 00:28:36 +00:05:06 165
12. Jan URBAN 1975 SBK 00:31:46 +00:08:15 164
13. David ŠVANDA 1970 ABM 00:32:23 +00:08:51 163
14. Richard PÁTEK 1976 ZBM 00:33:29 +00:09:56 162
15. Jiří ZELINKA 1987 ZBM 00:35:25 +00:11:51 161

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.11.2017 15:56
Brněnská zimní liga ve formě, jako jste ji znali posledních 15 let letos bohužel končí. Nemějte však obavy, tento web však nadále bude sloužit jako rozcestník pro ty, kteří se chtějí v zimě proběhnout. Pokračujte na bzl.adamna.net, kde v brzké době najdete přehled všech orienťáckých závodů v Brně.

5.3.2017 18:49
Dnes proběhl poslední letošní závod BZL Adamna Cup 2017, kterého se zúčastnilo rekordních 330 závodníků. Celkovými vítězi BZL se stali Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek. Děkujeme všem příznivcům a příští rok zase na viděnou!

12.2.2017 17:26
Dnes proběhl další závod BZL Kauflauf 2017, kterého se zúčastnilo 227 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

4.2.2017 13:12
Dnes proběhl další závod BZL Hromniční trápení 2017, kterého se zúčastnilo 155 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

8.1.2017 18:02
Dnes proběhl druhý závod BZL, kterého se zúčastnilo 289 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou po dvou závodech Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

11.12.2016 17:40
Dnes proběhl první závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Barbora Hrušková,Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

16.11.2016 13:16
Novinka od letošního roku: přibyla nová závodní trať "ZV", která je určena pro žáky do 14 let a veterány nad 50 let. Bude mírně kratší a jednodušší.

16.11.2016 13:16
Je tu další ročník Sanasport Brněnské zimní ligy! Poznamenejte si do deníčků jednotlivé termíny a sledujte další informace, které budou postupně přibývat na stránkách jednotlivých závodů.

13.3.2016 22:00
Proběhl poslední závod letošní BZL, kterého se zúčastnilo 257 závodníků. V celkovém pořadí BZL zvítězili Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča. Gratulujeme a těšíme se na vás zase příští rok! Za všechny pořadatele Adam Chromý.

14.2.2016 19:25
Dnes proběhl čtvrtý závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča.

Starší novinky >>

200