O-mikron 2005

Datum: 06.02.2005

Ročník: 2.

Místo: Brno - Veveří

Mapa: Kraví hora

Účast: 55 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Macúchová Zuzana 1979 nereg. 00:27:11 200
2. Klimplová Lenka 1979 LPU 00:29:47 +00:02:36 190
3. Kabáthová Eva 1989 ZBM 00:31:39 +00:04:28 182
4. Reinerová Barbara 1984 ZBM 00:32:50 +00:05:39 176
5. Stratilová Marie 1987 ZBM 00:33:44 +00:06:33 172
6. Procházková Lucie 1976 ADA 00:34:39 +00:07:28 170
7. Korpasová Ivana 1973 LBM 00:36:16 +00:09:05 169
8. Rieglová Tereza nereg. 00:37:53 +00:10:42 168
9. Uhnavá Markéta 1984 ZBM 00:38:20 +00:11:09 167
10. Čábelková Jana 1984 nereg. 00:39:44 +00:12:33 166
11. Tomanová Jana 1949 LBM 00:45:59 +00:18:48 165
12. Chromá Kateřina 1994 ZBM 00:49:16 +00:22:05 164
13. Chromá Eva 1963 nereg. 00:49:21 +00:22:10 163
14. Kolaříková Anna 1991 ZBM 00:49:30 +00:22:19 162
15. Pavelcová Lenka nereg. 00:50:13 +00:23:02 161
16. Stehlíková Zuzana 1983 nereg. 00:51:54 +00:24:43 160
17. Obrátilová Naďa 1966 ABM 00:54:45 +00:27:34 159
Gottwaldová Nela 1986 ZBM DISK 0
Odstrčilová Hana 1975 nereg. DISK 0
Minksová Michaela nereg. DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Zřídkaveselý Libor 1972 ZBM 00:19:16 200
2. Chromý Adam 1988 ZBM 00:20:21 +00:01:05 190
3. Liščinský Zdeněk 1982 TBM 00:23:19 +00:04:03 182
4. Hájek Daniel 1989 ZBM 00:23:58 +00:04:42 176
5. Henek Vladan 1980 VBM 00:24:35 +00:05:19 172
6. Dlabaja Tomáš 1983 ZBM 00:24:43 +00:05:27 170
7. Prokop Petr 1979 ZBM 00:24:47 +00:05:31 169
8. Kabáth David 1984 ZBM 00:25:15 +00:05:59 168
9. Pracný Jakub 1986 ZBM 00:26:16 +00:07:00 167
10. Přikryl Petr 1967 PBM 00:27:00 +00:07:44 166
11. Stehlík Martin 1985 ZBM 00:27:09 +00:07:53 165
12. Denemarek Ivo 1979 BBm 00:27:47 +00:08:31 164
13. Mlynárik Peter 1965 ZBM 00:28:40 +00:09:24 163
14. Aleš David 1975 ASU 00:29:36 +00:10:20 162
15. Gross Michal 1969 ZBM 00:30:45 +00:11:29 161
16. Pátek Richard 1976 ZBM 00:30:48 +00:11:32 160
17. Kheil Radim 1973 PBM 00:30:49 +00:11:33 159
18. Štěpánský Václav 1961 ZBM 00:31:00 +00:11:44 158
19. Korpas Jaroslav 1961 LBM 00:32:23 +00:13:07 157
20. Robotka Libor 1953 PBM 00:33:29 +00:14:13 156
21. Drábek Jan 1985 ZBM 00:34:11 +00:14:55 155
22. Pavelec Martin nereg. 00:34:19 +00:15:03 154
23. Gawel Jiří 1957 BBM 00:35:49 +00:16:33 153
24. Hájek Petr 1963 ZBM 00:36:19 +00:17:03 152
25. Dvořák Petr 1983 nereg. 00:36:55 +00:17:39 151
26. Hrobař Štěpán 1991 ABM 00:40:13 +00:20:57 150
27. Mokrý Stanislav 1992 ABM 00:42:12 +00:22:56 149
28. Liščínský Tomáš 1984 ZBM 00:42:35 +00:23:19 148
28. Obrátil Miroslav 1965 ABM 00:47:55 +00:28:39 148

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Odstrčilová Šárka 2000 nereg. 00:19:25 200
2. Basarab Roman ZBM 00:22:20 +00:02:55 190
3. Zemanová Lenka 1997 nereg. 00:27:50 +00:08:25 182
4. Soška Marek 1998 ZBM 00:36:30 +00:17:05 176
5. Korpasová Tereza 1998 LBM 00:42:00 +00:22:35 172
5. Korpasová Lenka nereg. 00:42:00 +00:22:35 172

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.11.2017 15:56
Brněnská zimní liga ve formě, jako jste ji znali posledních 15 let letos bohužel končí. Nemějte však obavy, tento web však nadále bude sloužit jako rozcestník pro ty, kteří se chtějí v zimě proběhnout. Pokračujte na bzl.adamna.net, kde v brzké době najdete přehled všech orienťáckých závodů v Brně.

5.3.2017 18:49
Dnes proběhl poslední letošní závod BZL Adamna Cup 2017, kterého se zúčastnilo rekordních 330 závodníků. Celkovými vítězi BZL se stali Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek. Děkujeme všem příznivcům a příští rok zase na viděnou!

12.2.2017 17:26
Dnes proběhl další závod BZL Kauflauf 2017, kterého se zúčastnilo 227 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

4.2.2017 13:12
Dnes proběhl další závod BZL Hromniční trápení 2017, kterého se zúčastnilo 155 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

8.1.2017 18:02
Dnes proběhl druhý závod BZL, kterého se zúčastnilo 289 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou po dvou závodech Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

11.12.2016 17:40
Dnes proběhl první závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Barbora Hrušková,Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

16.11.2016 13:16
Novinka od letošního roku: přibyla nová závodní trať "ZV", která je určena pro žáky do 14 let a veterány nad 50 let. Bude mírně kratší a jednodušší.

16.11.2016 13:16
Je tu další ročník Sanasport Brněnské zimní ligy! Poznamenejte si do deníčků jednotlivé termíny a sledujte další informace, které budou postupně přibývat na stránkách jednotlivých závodů.

13.3.2016 22:00
Proběhl poslední závod letošní BZL, kterého se zúčastnilo 257 závodníků. V celkovém pořadí BZL zvítězili Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča. Gratulujeme a těšíme se na vás zase příští rok! Za všechny pořadatele Adam Chromý.

14.2.2016 19:25
Dnes proběhl čtvrtý závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča.

Starší novinky >>

200