Zhustův sprint 2006

Datum: 19.02.2006

Ročník: 1.

Místo: Brno-město

Mapa: Špilberk

Účast: 27 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Štěpánská Adéla 1988 ZBM 00:20:58 200
2. Kabáthová Eva 1989 ZBM 00:21:05 +00:00:07 190
3. Stratilová Marie 1987 ZBM 00:26:10 +00:05:12 182
4. Šulerová Pavlína 1991 ZBM 00:27:55 +00:06:57 176
5. Borecká Kateřina 1988 ZBM 00:28:11 +00:07:13 172
6. Křístková Veronika 1983 ZBM 00:28:31 +00:07:33 170
7. Rambousková Hana 1988 ZBM 00:33:23 +00:12:25 169
8. Koporová Petra 1993 ZBM 00:37:24 +00:16:26 168
9. Jemelíková Denisa 1993 VBM 00:41:25 +00:20:27 167
10. Svobodová Klára 1994 ZBM 00:43:00 +00:22:02 166

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Kabáth David 1984 ZBM 00:16:03 200
2. Liščinský Zdeněk 1982 TBM 00:16:29 +00:00:26 190
3. Chromý Adam 1988 ZBM 00:17:03 +00:01:00 182
4. Stehlík Martin 1985 ZBM 00:17:35 +00:01:32 176
5. Barrable Nick 1974 TBM 00:17:38 +00:01:36 172
6. Brabec Jaroslav 1982 ZBM 00:17:41 +00:01:38 170
7. Urválek Jiří 1961 TBM 00:17:58 +00:01:55 169
8. Zimmermann Jakub 1989 ZBM 00:19:10 +00:03:07 168
9. Zelinka Jiří 1987 ZBM 00:19:21 +00:03:18 167
10. Mlynárik Peter 1965 ZBM 00:20:20 +00:04:17 166
11. Korpas Jaroslav 1961 LBM 00:23:33 +00:07:30 165
12. Minařík Luboš 1957 TBM 00:24:50 +00:08:47 164
13. Štěpánský Václav 1961 ZBM 00:24:51 +00:08:48 163
14. Šuler Josef 1960 TBM 00:25:16 +00:09:13 162
15. Gross Michal 1969 ZBM 00:26:17 +00:10:14 161
16. Novotný Ondřej 1992 ABM 00:28:14 +00:12:11 160
17. Svoboda Lukáš nereg. 00:47:11 +00:31:08 159

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.11.2017 15:56
Brněnská zimní liga ve formě, jako jste ji znali posledních 15 let letos bohužel končí. Nemějte však obavy, tento web však nadále bude sloužit jako rozcestník pro ty, kteří se chtějí v zimě proběhnout. Pokračujte na bzl.adamna.net, kde v brzké době najdete přehled všech orienťáckých závodů v Brně.

5.3.2017 18:49
Dnes proběhl poslední letošní závod BZL Adamna Cup 2017, kterého se zúčastnilo rekordních 330 závodníků. Celkovými vítězi BZL se stali Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek. Děkujeme všem příznivcům a příští rok zase na viděnou!

12.2.2017 17:26
Dnes proběhl další závod BZL Kauflauf 2017, kterého se zúčastnilo 227 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

4.2.2017 13:12
Dnes proběhl další závod BZL Hromniční trápení 2017, kterého se zúčastnilo 155 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

8.1.2017 18:02
Dnes proběhl druhý závod BZL, kterého se zúčastnilo 289 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou po dvou závodech Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

11.12.2016 17:40
Dnes proběhl první závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Barbora Hrušková,Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

16.11.2016 13:16
Novinka od letošního roku: přibyla nová závodní trať "ZV", která je určena pro žáky do 14 let a veterány nad 50 let. Bude mírně kratší a jednodušší.

16.11.2016 13:16
Je tu další ročník Sanasport Brněnské zimní ligy! Poznamenejte si do deníčků jednotlivé termíny a sledujte další informace, které budou postupně přibývat na stránkách jednotlivých závodů.

13.3.2016 22:00
Proběhl poslední závod letošní BZL, kterého se zúčastnilo 257 závodníků. V celkovém pořadí BZL zvítězili Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča. Gratulujeme a těšíme se na vás zase příští rok! Za všechny pořadatele Adam Chromý.

14.2.2016 19:25
Dnes proběhl čtvrtý závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča.

Starší novinky >>

200