O-mikron 2012

Datum: 11.12.2011

Ročník: 9.

Místo: Brno - Kohoutovice

Mapa: Hobrtěnky

Účast: 106 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Kabáthová Eva 1989 ZBM 00:16:58 200
2. Chromá Kateřina 1994 ZBM 00:17:48 +00:00:50 190
3. Procházková Lucie 1988 ADA 00:19:04 +00:02:06 182
4. Štěpánská Adéla 1988 ZBM 00:19:29 +00:02:31 176
5. Tesařová Markéta 1994 ZBM 00:21:41 +00:04:43 172
6. Tužilová Magdaléna 1994 RBK 00:22:09 +00:05:11 170
7. Křístková Veronika 1983 ZBM 00:22:35 +00:05:37 169
8. Mezníková Lucie ZBM 00:22:52 +00:05:54 168
9. Koporová Petra 1993 ZBM 00:23:39 +00:06:41 167
10. Pekárková Monika 1992 RBK 00:23:55 +00:06:57 166
11. Jiráčková Jana 1986 ZBM 00:24:11 +00:07:13 165
12. Uhnavá Markéta 1984 ZBM 00:25:35 +00:08:37 164
13. Koporová Lenka 2001 ZBM 00:25:46 +00:08:48 163
14. Kočová Hana 1986 ZBM 00:27:48 +00:10:50 162
15. Grycová Kateřina 2000 TBM 00:28:18 +00:11:20 161
16. Grycová Veronika 1998 TBM 00:28:22 +00:11:24 160
17. Tesařová Jitka 1964 RBK 00:28:40 +00:11:42 157
17. Jašková Monika 1963 TBM 00:28:40 +00:11:42 158
17. Firešová Markéta 1999 ZBM 00:28:40 +00:11:42 159
20. Hrušková Lenka 1962 YBM 00:28:46 +00:11:48 156
21. Dvořáková Martina 1995 GBM 00:29:42 +00:12:44 155
22. Obrátilová Naďa 1966 ABM 00:29:50 +00:12:52 154
23. Hlaváčová Šárka 1972 TBM 00:30:16 +00:13:18 153
24. Mokrá Regina 1968 ABM 00:30:38 +00:13:40 152
25. Kočová Lenka 1981 ZBM 00:35:10 +00:18:12 151
26. Jirásková Dora 1980 nereg. 00:35:31 +00:18:33 150
27. Poppová Lucie 1988 nereg. 00:37:22 +00:20:24 149
28. Chromá Eva 1963 ZBM 00:37:24 +00:20:26 148
29. Pavelková Ludmila nereg. 00:41:05 +00:24:07 147
30. Štěpánská Sylva 1962 nereg. 00:47:26 +00:30:28 146
Chmelíková Zuzana 1993 VBM DISK 0
Plotzerová Adriana 1991 ZBM DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Švirák Ondřej 1991 ZBM 00:15:13 200
2. Zháňal Jenda 1987 ZBM 00:15:22 +00:00:09 190
3. Záděra Pavel BBM 00:15:42 +00:00:29 182
4. Stehlík Martin 1985 ZBM 00:15:43 +00:00:30 176
5. Henek Vladan 1980 VBM 00:15:54 +00:00:41 172
6. Přikryl Petr 1967 ABM 00:16:27 +00:01:14 170
7. Chromý Adam 1988 ZBM 00:16:33 +00:01:20 169
8. Zřídkaveselý Libor 1972 ZBM 00:16:36 +00:01:23 168
9. Kazda Adam 1991 ZBM 00:16:46 +00:01:33 167
10. Mokrý Stanislav 1992 ABM 00:17:02 +00:01:49 166
11. Jašek Petr 1976 STE 00:17:21 +00:02:08 165
12. Kheil Radim 1973 PBM 00:18:35 +00:03:22 164
13. Brabec Jaroslav 1982 ZBM 00:18:44 +00:03:31 163
14. Kříž Ondřej 1980 PZR 00:18:48 +00:03:35 162
15. Obrátil Štěpán 1994 ABM 00:18:53 +00:03:40 161
16. Hruška Jakub 1995 ZBM 00:19:21 +00:04:08 160
17. Hanžl Tomáš 1980 nereg. 00:19:47 +00:04:34 159
17. Mokrý Ondřej 1994 ABM 00:19:47 +00:04:34 158
19. Koča Jaroslav 1982 ZBM 00:19:55 +00:04:42 157
20. Liščinský Tomáš 1984 ZBM 00:19:57 +00:04:44 156
21. Dolihal Luděk 1985 TBM 00:21:03 +00:05:50 155
22. Ptáček Patrik 1998 BBM 00:21:08 +00:05:55 154
23. Jordanov Alexandr 1995 ZBM 00:21:31 +00:06:18 153
24. Pavelka Jan 1985 nereg. 00:21:41 +00:06:28 152
25. Robotka Libor 1953 PBM 00:22:11 +00:06:58 151
26. Dvořák Martin 1984 ZBM 00:23:01 +00:07:48 150
27. Jordanov Nikolaj 1965 VBM 00:23:04 +00:07:51 149
28. Rosenmayer Tomáš 1978 nereg. 00:23:17 +00:08:04 148
29. Šrom Jakub 1995 RBK 00:23:25 +00:08:12 147
30. Hlaváč Ondřej 1999 TBM 00:23:37 +00:08:24 146
31. Chmelík Aleš 1947 VBM 00:24:16 +00:09:03 145
32. Mareček Jiří 1959 RBK 00:24:21 +00:09:08 144
33. Suchomel Vít 1984 nereg. 00:24:30 +00:09:17 143
34. Bauer Emil 1944 VBM 00:24:40 +00:09:27 142
35. Šimek Petr 1967 nereg. 00:25:25 +00:10:12 141
36. Jašek Milan 1962 TBM 00:25:28 +00:10:15 140
37. Toman Ondřej 1975 LBM 00:25:36 +00:10:23 139
38. Mokrý Pavel 1968 ABM 00:25:44 +00:10:31 138
39. Gawel Jiří 1957 BBM 00:26:14 +00:11:01 137
40. Pulec Pavel 1962 VBM 00:26:21 +00:11:08 136
41. Podhrázský Zbyšek 1982 nereg. 00:26:42 +00:11:29 135
42. Ptáček Pavel 1996 BBM 00:26:43 +00:11:30 134
43. Kříž Pavel 1948 PZR 00:26:58 +00:11:45 133
44. Votradovec Míla 1987 nereg. 00:27:19 +00:12:06 132
45. Kos Jiří 1966 nereg. 00:27:25 +00:12:12 131
46. Pelánek Libor 1974 TBM 00:27:27 +00:12:14 130
47. Vojta Jan 1979 nereg. 00:28:06 +00:12:53 129
48. Drozd Michal 1997 BBM 00:28:15 +00:13:02 128
49. Němčík Vašek 1980 nereg. 00:28:16 +00:13:03 127
50. Cidlík Zdeněk 1967 nereg. 00:29:10 +00:13:57 126
51. Ptáček Ladislav 1953 BBM 00:29:33 +00:14:20 125
52. Šimeček Pavel 1982 nereg. 00:29:51 +00:14:38 124
53. Coufal Svatoš 1967 nereg. 00:30:19 +00:15:06 123
54. Toufar Jiří 1966 nereg. 00:31:06 +00:15:53 122
55. Šafek Jiří 1976 SBK 00:34:32 +00:19:19 121
56. Rajnoha David 2000 UBM 00:41:44 +00:26:31 120
Kollár Ondřej nereg. DISK 0
Krajčovič Martin 1991 ZBM DISK 0
Kinc Martin 1999 GBM DISK 0
Čelechovský Matěj 2002 UBM DISK 0
Chvátal Lukáš 1983 ZBM DISK 0

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Hlaváčová Anežka 2001 TBM 00:18:16 200
2. Pelánek Ondřej 2001 TBM 00:22:17 +00:04:01 190
3. Zřídkaveselý Adam 2005 ZBM 00:33:12 +00:14:56 182
4. Zřídkaveselý Martin 2008 ZBM 00:34:12 +00:15:56 176
5. Čelechovská Radka 2004 UBM 00:35:19 +00:17:03 172
6. Hrouda Jakub 2001 VBM 00:40:51 +00:22:35 170
7. Chalupová Romana nereg. 00:41:26 +00:23:10 169
8. Račanský Jan 2003 UBM 00:41:49 +00:23:33 168
9. Urválek Jan 2007 TBM 00:45:58 +00:27:42 167
10. Koča Vojtěch 2006 nereg. 00:53:53 +00:35:37 166
11. Hrouda Šimon 2005 VBM 01:25:33 +01:07:17 165
Kroutil Jošt 2007 ZBM DISK 0
Kroutil Tadeáš 2009 ZBM DISK 0

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.11.2017 15:56
Brněnská zimní liga ve formě, jako jste ji znali posledních 15 let letos bohužel končí. Nemějte však obavy, tento web však nadále bude sloužit jako rozcestník pro ty, kteří se chtějí v zimě proběhnout. Pokračujte na bzl.adamna.net, kde v brzké době najdete přehled všech orienťáckých závodů v Brně.

5.3.2017 18:49
Dnes proběhl poslední letošní závod BZL Adamna Cup 2017, kterého se zúčastnilo rekordních 330 závodníků. Celkovými vítězi BZL se stali Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek. Děkujeme všem příznivcům a příští rok zase na viděnou!

12.2.2017 17:26
Dnes proběhl další závod BZL Kauflauf 2017, kterého se zúčastnilo 227 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Natalia Hiklova, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

4.2.2017 13:12
Dnes proběhl další závod BZL Hromniční trápení 2017, kterého se zúčastnilo 155 závodníků. Průběžné výsledky BZL nyní vedou Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová, Adam Urbánek.

8.1.2017 18:02
Dnes proběhl druhý závod BZL, kterého se zúčastnilo 289 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou po dvou závodech Eva Kabáthová, Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

11.12.2016 17:40
Dnes proběhl první závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Barbora Hrušková,Adam Chromý, Kristýna Finstrlová a Adam Urbánek.

16.11.2016 13:16
Novinka od letošního roku: přibyla nová závodní trať "ZV", která je určena pro žáky do 14 let a veterány nad 50 let. Bude mírně kratší a jednodušší.

16.11.2016 13:16
Je tu další ročník Sanasport Brněnské zimní ligy! Poznamenejte si do deníčků jednotlivé termíny a sledujte další informace, které budou postupně přibývat na stránkách jednotlivých závodů.

13.3.2016 22:00
Proběhl poslední závod letošní BZL, kterého se zúčastnilo 257 závodníků. V celkovém pořadí BZL zvítězili Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča. Gratulujeme a těšíme se na vás zase příští rok! Za všechny pořadatele Adam Chromý.

14.2.2016 19:25
Dnes proběhl čtvrtý závod BZL, kterého se zúčastnilo 303 závodníků. Průběžné výsledky BZL vedou nyní Eva Kabáthová, Daniel Hájek a Vojtěch Koča.

Starší novinky >>

200